Welkom bij onze shop

 
  • Grote collectie merken
  • Diverse stijlen
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gratis cadeau inpakservice
  • Direct online bestellen
  • Gratis verzending > 50 euro ( NL )
 
Bij ons vindt u alle merken en
goede service dankzij jarenlange
ervaring. Heeft u vragen? Bel of
mail ons gerust.

Bestellen

Als u een product in onze webshop heeft uitgezocht, kunt u het juiste aantal, de kleur en de maat opgeven. Dit doet u door op de betreffende kopjes te klikken. Vervolgens klikt u op het pijltje naast de kopjes kleur, maat en aantal, om de waarden aan te passen. Wanneer u de gewenste kleur, maat en hoeveelheid heeft geselecteerd, klikt u op bestellen. Nu ziet u een ander scherm waar in staat wat u heeft besteld. In dit stadium kunt u de bestelling desgewenst nog veranderen. U heeft nu de keus om verder te winkelen: doorgaan met winkelen of om af te rekenen: naar kassa.
 
Verzending via  PostNL
Bij besteding boven de € 50,- is de verzending gratis, alleen in Nederland. Onder de € 50,- worden er  € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen in het buitenland gelden andere verzend en administratiekosten, dit verschilt per land. 
 
Bestelling ophalen in de winkel. Vanaf woensdag 10 februari 2021 Click & Collect
Heeft u gekozen om uw bestelling op te halen en te betalen in de winkel, dan reserveren wij uw bestelling 5 werkdagen. Indien u de bestelling al heeft betaald geldt de restrictie van 5 werkdagen niet.  
Let op! Wegens Covid 19 gelden er andere regels
Als u heeft gekozen voor ophalen in de winkel dan nemen wij met u contact op wanneer en op welk tijdstip u uw bestelling kan komen halen. 
 
Vooruitbetaling
In het afrekenscherm kunt u ook vooruitbetaling aanvinken. Het totaalbedrag kunt u dan storten op ABN Amro bank IBAN: NL35ABNA0837318092 | BIC: ABNANL2A , t.n.v. De Linnenboom Amsterdam. Bij omschrijving vermeldt u het factuurnummer. Zodra de betaling bij ons is ontvangen, sturen wij de bestelling direct op en ontvangt u van ons het track & trace nummer.

Is uw bestelling een cadeau?
De Linnenboom heeft een gratis inpakservice. Als u de betaalprocedure volgt, dan komt u vanzelf bij het scherm bestelling plaatsen. Onderaan de pagina kunt u aangeven of het cadeau voor een man, vrouw of kind is, en ter welke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat het mooi wordt ingepakt.
 
Bevestiging bestelling / Factuur
Als u de betaalprocedure heeft doorlopen, klikt u op het laatst op verzenden. Na enkele seconden ontvangt u de bevestiging en kunt u de factuur uitprinten of nog verder shoppen in onze webshop. Ook ontvangt u een bevestiging en dit is tevens uw factuur per e-mail.