Welkom bij onze shop

 
  • Grote collectie merken
  • Diverse stijlen
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gratis cadeau inpakservice
  • Direct online bestellen
  • Gratis verzending > 50 euro ( NL )
 
Bij ons vindt u alle merken en
goede service dankzij jarenlange
ervaring. Heeft u vragen? Bel of
mail ons gerust.

Wie zijn wij

De Linnenboom is een winkel gevestigd in Amsterdam sinds 1992. Wij zijn een speciaalzaak gericht op bed-, bad- en keukentextiel. Om uw slaapkamer, badkamer en keuken helemaal af te maken verkopen we in de winkel ook mooie bijpassende woonaccessoires. Wij selecteren alleen producten en merken op kwaliteit en deze kwaliteit willen we niet alleen overbrengen met onze producten maar ook met onze kennis, expertise en service. Voor elke stijl heeft De Linnenboom wel producten in het assortiment. Naast de verschillende stijlen kunnen wij u ook adviseren welke maten, materialen, kleuren en kwaliteiten het meest geschikt voor u is, daarnaast hebben we een divers prijs aanbod om iedereen van mooi bed-, bad- en keukentextiel te kunnen voorzien.

Bestel nu ook uw bed, bad en keukentextiel online! Stel u eigen home collectie samen op deze website. Online bestellen gaat eenvoudig en is zonder risico. De Linnenboom hecht ook online aan goede service, mochten er vragen zijn kunt u ons altijd bereiken via onze contactpagina. U kunt ook altijd naar onze winkel in Amsterdam komen, in Amsterdam hebben we nog meer producten in ons assortiment. Voor al uw online aankopen, kunt u nu ook bij De Linnenboom terecht!

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste home trends en aanbiedingen.
Wij wensen u veel (online) shop plezier!

          
           Ingang De Linnenboom op Tussen Meer 64, Amsterdam